FORRET
• Rejecocktail med flutes
• Varmrøget laks med urtecreme og salatbund
• Carpaccio bresaola med basilikumspesto, pinjekerner og parmesan
• Tarteletter med høns i asparges
HOVEDRET
• Rosastegt dansk kalvefilet
Serveret med årstidens grønsager, kartoffelkurv med grov mos, og rødvinssauce.
• Ølmarineret svinekam
Serveret med nye kartofler vendt i friske krydderurter og olivenolie, grønne bønner viklet med bacon
og pebersauce.
• BBQ kamben
Serveret med flødekartofler og coleslaw.
VÆLG TILBEHØR TIL HOVEDRET:
• Broccolisalat med hjemmerøget bacon og pinjekerner
• Tomatsalat med mozzoralaperler og hjemmesyltet løg
DESSERT
• Tiramisu
• Mango passionskage med crumble og coulis
• Brownie med jordbær
Vælge 3 retter kr. 275,-
Vælge 2 retter kr. 225,-
NATMAD
• Hotdogs pakke med det hele, slagterens hjemmelavede pølser og løg –
Vælg imellem ristet pølse eller røde hotdogs pølser.
• Frikadeller med kartoffelsalat
• Pålægsfad – Det bedste fra Silkeborg Slagteren
Rullepølse med sky og løgringe
Spegepølse med remoulade og ristetløg
Hamburgerryg med italiensk salat
Leverpostej med bacon
Leveres med brød
Pris pr. person kr. 50,-